Vastbesloten

Bewegen en begeleiding

Ervaringen cliënten

We stellen het zeer op prijs als u laat weten hoe uw ervaringen met Vastbesloten zijn. Vul ons gastenboek dan in. Hartelijke dank hier voor.

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Jamshaid Yusufi
28-09-23 12:46:16
Ik ben ontzettend tevreden met de cool programma, Ik word geholpen waar Ik het nodig heb. Toen Ik met de cool programma begon, was dat een moeilijke tijd van mijn leven. Maar met behulp van de opdrachten, oefeningen, adviezen en begeleiding van mevrouw Fein Ik kon mijn leven weer op normale pand brengen.
Ramez Debouk
31-07-23 11:48:38
Het COOL programma is een fijne coaching leefstijl traject maar wat maakt het zo bijzonder is Heike, onze Coach.
Een hele goede attent luisteraar, Heike geeft personelijk aandacht voor elke deelnemer & heeft mij van het start, tijdens het intake gesprek, op mijn gemak laten voelen. Lesgroep & individuele gesprekken zijn uitgevoerd in een professionele assertief manier met Heike's persoonlijk "Touch".
Heike heeft mij met veel succes geholpen weer structuur te hebben in mijn dagelijkse leven & "the right track" weer te vinden.
Bedankt voor alles.
Nikki Kramer
07-08-22 14:18:20
Heike is echt een super competente coach, ze kan goed luisteren en vraagt door bij onduidelijkheden. Ze legt het traject helder uit, geeft goeie tips en aanwijzingen en was ondersteunend in de stappen die ik zette naar een rookvrij leven. Ze communiceert zonder veroordeling over het rookgedrag, wat ik als heel prettig ervoer. Ik ben immens dankbaar aan zowel Heike als dit traject, om nu eindelijk eens klaar te zijn met die sigaretten (nu al 76 dagen rookvrij!). Heel erg bedankt en succes met het helpen van meer mensen!
Groetjes,
Nikki
Peter H.
17-08-21 13:31:26
Het wandelen is er de laatste tijd wat bij ingeschoten, boodschappen in de stad op de fiets. De oefeningen achter de PC doe ik nog steeds met mijn 3kg haltertje. De eetmeter niet gebruikt, in het eetpatroon geen substantiële wijzigingen meer geweest.
Ik heb wel het gevoel dat gedachten een wat vastere vorm krijgen, niet dat ik het onder woorden kan brengen, het is meer het gevoel. Het zit toch verbonden aan de zoektocht naar het ik.
Nogmaals van harte en veel succes met "Vastbesloten".­ Leuk om natuur en omgeving onderdeel te laten zijn van de begeleiding.
Catharina Heuts
12-08-21 14:50:34
Ik heb ontzettend goede adviezen, oefeningen en begeleiding van Heike gehad als leefstijlcoach. De aandacht die zo vast lag geroest op bepaalde gebieden een nieuwe richting gegeven, meer rust gevonden en beter in contact met mezelf. De weg is nog lang maar wat een mooie stap heb ik samen met jou mogen zetten
Dank je wel hiervoor
Tonen: 5  10   20